9 experts delen hun allerbeste online datingadvies

Er is veel te leren.

Online dating is zo ingebed in onze culturele dating-routekaart dat het niet zozeer een kwestie is van of je online dating wilt starten als wanneer je het eens gaat proberen. Misschien dompelt u gewoon uw teen in het water, misschien bent u terug op apps na een breuk, of misschien heeft u het voor altijd gedaan en vermoedt u dat u het beter zou kunnen hebben.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, welke “regels” je zou moeten volgen, of als je meer wedstrijden wilt krijgen, bekijk dan dit advies van deze negen experts voor online dating. We kunnen alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen, toch?

Zet jezelf in een dating-mentaliteit.

“Bij het opbouwen van je profiel en het zoeken naar potentiële datums, moet je mindset volgen wat je wilt dat de uitkomst is. Of u nu op zoek bent naar een langdurige relatie, een aansluiting of iets daartussenin, laat uw geest het resultaat overwegen dat u wilt bereiken, zodat uw profielschat en toon overeenkomen. ”—Sunny Rodgers, ACS, klinisch seksuoloog en gecertificeerd seksuele gezondheid opvoeder

Wees niet timide.

“Wees helemaal jezelf in plaats van een meer gedempte versie van jezelf te projecteren. Hoe meer je je persoonlijkheid laat zien, hoe meer de ander een idee krijgt van hoe een relatie met jou zou zijn. Je kunt net zo goed meteen instappen! ”—Gabrielle Alexa, schrijver van seks en dating

Wees en stel jezelf op de eerste plaats.

“We willen allemaal een flatterende foto die het maximale aantal mensen interesseert. Ga je gang en kies die foto, maar besef dat het een gladde helling is. Er is een verleiding om een [versie van] jou te maken of te communiceren die, zoals een Instagram-bericht, de meeste likes zal verzamelen. Wring jezelf niet om te passen wat jij denkt dat anderen verlangen. Zet je wensen voorop. Gebruik Tinder om te communiceren wat je eigenlijk wilt, zodat je iemand kunt vinden die je echt leuk vindt. ”- Woensdag Martin, Ph.D., auteur van“ Untrue: Waarom bijna alles wat we geloven over vrouwen, lust en ontrouw is verkeerd en hoe de Nieuwe wetenschap kan ons bevrijden”

Stop met zoeken naar je perfecte match.

“We weten dat het contra-intuïtief klinkt, maar je leest dit goed. Online dating maakt het gemakkelijk om mensen te filteren op basis van wat eerder voor jou heeft gewerkt (of wat niet) en een onmogelijke vorm te creëren van wat jij denkt dat jouw perfecte match is. Het probleem is dat uiteindelijk je wedstrijden allemaal samen lijken te lopen en je interesse hebt verloren, of dat je geen opties meer hebt. Houd een open geest en probeer [Liking] iemand die niet uw gebruikelijke type is. Je zult misschien merken dat je ‘type’ niet zo belangrijk is als je dacht. “—B + L, mede-gastheren van” Niet je vriendin’s podcast ”

Gebruik uw foto’s om een goede indruk te maken.

“Zoek bij het kiezen van een profielfoto naar een foto met een echte – niet geforceerde – glimlach en een lichte kanteling van het hoofd. Onderzoek heeft uitgewezen dat beide functies verband houden met positieve eerste indrukken. Als je van plan bent om een groepsfoto in je profiel op te nemen, ga dan voor foto’s waar je in het midden bent en iedereen eruit ziet alsof ze het naar hun zin hebben. Je wilt tenslotte de indruk wekken dat je iemand bent waar mensen graag in de buurt zijn. ”—Justin Lehmiller, Ph.D., onderzoeker aan het Kinsey Institute en auteur van de blog“ Sex and Psychology ”

Het voortouw nemen.

“Als je succesvol wilt zijn in online dating, kun je niet wachten tot de juiste data bij je binnenkomen. Wees vaak proactief met [Liking en Noping], stuur het eerste bericht en neem de leiding over uw bestemming. [Mensen] die dat wel doen, zijn meer tevreden met hun dating-app-ervaring en hebben het gevoel dat ze meer geschikte en bevredigende datums ontmoeten. “- Damona Hoffman, gecertificeerde datingcoach en gastheer van” Dates & Mates ”

Maak je geen zorgen over het oppakken van een pick-up lijn.

“Ik denk dat er dit idee is dat je een geestige, attente en algehele briljante opener moet hebben wanneer je iemand eerst een bericht stuurt via een dating-app. Dat is gewoon niet waar. Natuurlijk, het zou schattig kunnen zijn als je erin slaagde om een ​​grappige manier te vinden om te illustreren dat je hun profiel leest en een gemeenschappelijke interesse deelt, maar als je dat niet kunt doen, stress dan niet. Het maakt niet uit waarmee je opent zolang je opent. “Hey, spannende plannen dit weekend?” Is iets dat je tegen iedereen kunt zeggen. Het is echt zo simpel. ”—Zachary Zane, biseksuele activist en schrijver

Luister naar je gevoel.

“Je kunt elke standaard online dateringstip volgen en toch eindigen met iemand waar je later spijt van krijgt of iemand mist die ongelooflijk is als je niet naar je gevoel luistert. Hoewel het een beetje ‘woo’ kan lijken, toont onderzoek aan dat onze intuïtie niet alleen nauwkeurig is, maar ook geworteld in de hersenchemie. Het is gemakkelijk om onszelf uit te praten door naar die innerlijke stem te luisteren, maar vertrouw erop, zelfs als je niet zeker weet waarom een potentiële date twijfelachtig lijkt of een heck ja. Als je langzamer genoeg gaat om je instinct aan te scherpen terwijl je een persoon leert kennen, zul je niet in iets ongebruikelijks overhaast raken vanwege die wellustige, door pons gedronken chemicaliën. Je kunt ook iemand geven waarvan je niet had verwacht dat je die kans zou krijgen en je uiterst dankbaar zult zijn dat je dat hebt gedaan. “- August McLaughlin, auteur van” Girl Boner ”

Stel IRL niet samen.

“Probeer zo snel mogelijk face-to-face te ontmoeten of, als dat niet mogelijk is, op zijn minst een telefoon- of FaceTime-gesprek te hebben. Je zult nooit weten of je echte chemie hebt totdat je elkaar daadwerkelijk ontmoet. Je bespaart jezelf veel tijd, energie en emotionele investeringen door dit te doen, omdat je misschien maandenlang iemand een sms kunt sturen voordat je je realiseert dat je in het echte leven geen verbinding hebt. Door er ook op te staan zo snel mogelijk af te spreken, weet je of de andere persoon echt is en op zoek is naar hetzelfde als jij, of dat ze gewoon tijdverspilling zijn. ‘- Lucy Rowett, seks, intimiteit, en relatiecoach

De perfecte datingsite vinden is zeker niet moeilijk. Je moet eerst nagaan wat je verwachtingen zijn en dan zoeken naar de juiste datingsite. Er zijn datingsites voor jongeren, ouderen, gays, christenen en zelfs shemale datingsites. Je kunt ze allemaal op Leukedatingsite.nl vinden en vergelijken.

Comments are closed.